Zorgboerderij Buytengewoon

Wie zijn we?

Mariska en Marjolein werkten al jaren samen bij hun voormalige werkgever in de zorg. Zij waren niet alleen collega's maar zijn zeker ook door de jaren heen goede vriendinnen geworden. 

Na veel praten en wikken en wegen zijn zij samen hun eigen zorgboerderij gestart! Mariska is een ontzettend hartelijk en lief mens en haar kracht ligt in het onderzoeken en ontplooien van de mogelijkheden van de cliŽnten. 

Marjolein is erg vriendelijk, rustig en gestructureerd. De cliŽnten weten precies wat ze aan haar hebben, hier ligt dan ook direct haar grootste kracht. 

Mariska en Marjolein werken beide 3 dagen op de zorgboerderij. 1 dag werken zij samen en 2 dagen alleen. daarnaast werk Carlijn op donderdag samen met Mariska zij is een vaste medewerker. Ook hebben wij een oproepkracht Marissa in geval van nood en vrije dagen. Beide dames werken naast deze baan ook in de zorg.


Het werk

Zorgboerderij Buytengewoon bied een kleinschalige dagbesteding, 4 dagen per week maximaal 7 cliŽnten op 1 begeleider en 1 dag per week 11 cliŽnten met 2 begeleiders. De individuele vaardigheden van de cliŽnt om zich verder te ontplooien of zijn/haar vaardigheden te behouden staan bij ons hoog in het vaandel.

We werken op onze unieke zorgboerderij met dieren zoals; paarden, kippen, konijnen en caviaís. Ook kunnen cliŽnten werken in onze moestuin en de kantine. Daarnaast hebben we nog terreinonderhoud, zodat onze zorgboerderij mooi onderhouden word. Ook bieden wij creatieve activiteiten aan in onze werkruimte.

De zorgboerderij beschikt over een eigen personenbus die word ingezet voor cliŽntvervoer. Dit is een service die wij willen bieden naar de cliŽnt en zijn of haar netwerk. Zo zien zij altijd hetzelfde gezicht, is de route zo kort mogelijk en zijn de lijnen van contacten van en naar het netwerk kort.

De diversiteit van de activiteiten en persoonlijke aandacht maakt dat wij uniek zijn in onze regio.

Zorgboerderij Buytengewoon is gevestigd op het mooie eiland Tholen in het buitengebied van Poortvliet.

Dus nog even kort onze sterke punten;

  • Kleinschalig
  • Eigen vervoer
  • Vaste begeleiding
  • Diversiteit aan activiteiten
  • Veel individuele aandacht

Facebook en webshop

Volg ons gezellig op facebook.

We zetten er regelmatig leuke foto's en gebeurtenissen op.

https://www.facebook.com/zorgboerderijbuytengewoon

We hebben nu ook onze buytengewone webshop. Hier kun je leuke producten bestellen voor je zelf of ze zijn origineel om cadeau te geven. Neem snel een kijkje op;

http://www.zorgboerderijbuytengewoon.nl/423491551/...Jaar van opening

Wij zijn in 2015 als zorgboerderij gestart.