Zorgboerderij De Bloemheuvel

Wie zijn we?

Wij wonen in het buitengebied van Rumpt en hebben een kleinschalig akkerbouwbedrijf. Davine is werkzaam geweest als verpleegkundige in een huisartsenpraktijk en heeft ruime ervaring als wijkverpleegkundige.

In augustus 2018 zijn wij gestart met een zorgboerderij voor ouderen. Mensen met dementie, NAH, een licht psychiatrisch ziektebeeld, een lichamelijke beperking en ouderen in een sociaal isolement zijn van harte welkom!

Op een kleinschalige manier is er persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Rust, ruimte en structuur zijn daarbij leidend.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen, 0653 580083

Wij verwelkomen u graag op onze zorgboerderij!

Vriendelijke groeten

Davine van Kraats


Het werk

We vinden het belangrijk om een gezellige en zinvolle dagbesteding te bieden die goed aansluit bij de wensen, behoeften en mogelijkheden van de deelnemers.

Deelnemers kunnen bezig zijn in de moestuin of in de schuur, de honden verzorgen of gewoon lekker in de keuken de warme maaltijd mee bereiden. Maar u kunt ook knutselen, breien, kaarten maken, figuurzagen, schilderen of de krant lezen. Sommige deelnemers vinden het leuk om een spelletje te doen of met elkaar een kruiswoordpuzzel op te lossen.

Bij slecht weer zijn er voldoende mogelijkheden in de schuur of de grote woonkeuken.

Veel kan, niets moet!


Kwaliteitswaarborg

We zijn aangesloten bij de landelijke Federatie Landbouw & Zorg en zijn bezig met het behalen van het keurmerk ‘kwaliteitswaarborg zorgboerderijen’.


Jaar van opening

Wij zijn in 2018 als zorgboerderij gestart.