Zorgboerderij 'De haam'

Wie zijn we?

Wij zijn 2 gezinnen, Annerie en Sef en 2 kinderen en Gerdie en David Janssen en 4 kinderen en wonen in het dorpje Veulen gemeente Venray. Ons bedrijf is een gemengd agrarisch bedrijf. We hebben scharrelkippen met uitloop, schapen die ook ingezet worden bij natuurbeheer, een kennel voor labradors en langharige teckels en pension voor alle rassen honden.
Per dag zijn er minimaal 2 professionele krachten, vrijwilligster en een stagiaire aanwezig om de cliŽnten waar nodig te begeleiden. Iedere dag ontvangen wij maximaal 16 cliŽnten.


Het werk

Wij zijn er van overtuigd dat wij op ons agrarisch bedrijf hulpbehoevende ouderen veel te bieden hebben. Richtinggevend is de agrarische samenhang waar in een huiselijke sfeer de dagelijks herkenbare activiteiten terugkomen. Er is geen sprake van een kunstmatig gecreeerde omgeving en de boerderij biedt voldoende mogelijkheden tot contact met andere mensen.


en verder:

Wij zijn aanwezig van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 16.45 uur. Voor deelname is het noodzakelijk dat u een toezegging heeft van het WMO Zorgloket van uw gemeente. Zorgboerderij ''De haam'' biedt ook zorg via de WLZ. Wij bieden in gezamenlijk overleg groepsvervoer aan voor cliŽnten die uit Venray en omgeving komen.


Jaar van opening

Wij zijn in 2005 als zorgboerderij gestart.