Zorgboerderij Egmondermeer

Wie zijn we?

Wij (Jaap en Margriet) zijn in 2007 gestart met de zorg. Margriet werkte ruim 24 jaar bij de politie, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met Jaap, die graag meer met mensen op de boerderij bezig wilde zijn, besloten zij om het roer om te gooien en de uitdaging aan te gaan. Nu, 13 jaar later, is er een hoop gebeurd. Op Hoeve Zeldenrust bieden zij zorg op maat voor jong en oud. Met de nodige dosis humor en een gevarieerd aanbod is er voor iedereen wat wils.


Het werk

Op Hoeve Zeldenrust is er altijd wel wat te doen, je staat vrijwel nooit stil! Op de voormalige melkveehouderij lopen koeien, kleinvee (schapen en geiten), kippen maar ook enkele katten die allemaal erg genieten van de liefdevolle verzorging die ze hier krijgen. Mocht je meer interesses hebben, geen zorgen! Op de boerderij doen we ook genoeg andere klussen zoals koken, hout kloven en leuke creatieve activiteiten. Ook is er een moestuin, waarin een groot gedeelte van het jaar gewerkt kan worden. En zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan een heerlijke krop sla of verse aardbeien uit eigen tuin? Door de verschillende seizoenen is er altijd wat te doen, en blijft het werk lekker afwisselend.

Onze hechte groep hulpboeren zorgen ervoor dat je je binnen no-time thuis zult voelen. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor individuele werkzaamheden, zodat iedereen zich op zijn of haar manier kan ontwikkelen. En, er is genoeg ruimte voor ontspanning, een uitje met de boot of ‘de boer op’ behoort ook vaak genoeg tot de mogelijkheden!


Jaar van opening

Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.