Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Stichting 't Heuveleind, Zeeland
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Het Scheiend, Oirschot [Spoordonk]
Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
Zorgboerderij Vorster Hand, Sevenum

Zorgboerderij Genzon

Wie zijn we?

Wij zijn Sebastiaan en Danielle van der Flier-Janssen en hebben onze zorgboerderij in het dorp Ulestraten in de gemeente Meerssen. We verzorgen de dagbesteding voor mensen met een beperking van welke aard dan ook. Onze boerderij is een agrarisch bedrijf. We houden o.a paarden, schapen, kippen, konijnen, vogels.

De begeleiding van de cliŽnten gebeurt door Danielle, die een verpleegkundige/ pedagogische opleiding heeft en Sebastiaan komt uit het ZMOK onderwijs en heeft bij het RIAGG gewerkt met als specialisatie autisme.


Het werk

Onze cliënten werken met alle voorkomende werkzaamheden mee. Deze zijn zeer divers.Van het verzorgen van alle dieren, het algemeen onderhoud van de stallen, erf, weilanden en tractoren tot de werkzaamheden in de kweekkas en de moestuin.

 

Verder beheren we landschapselementen met de cliënten. Ook doen we aan natuurbeheer en het ophalen van zwerfvuil.

 

Tevens wordt in onze keuken elke dag onder begeleiding iets lekkers gekookt, van indien mogelijk, onze eigen producten.


En verder ...

Op zorgboerderij genzon wordt er uit gegaan van de mogelijkheden van de mensen en niet van de beperkingen. Zorg op maat en sfeer staan dan ook zeer hoog in ons vaandel. Door de diversiteit van de werkzaamheden is er voor cliënten van verschillende niveau's dagbesteding mogelijk. Maar ook traject begeleiding naar een betaalde werkplek is mogelijk.

 

Ben je geintersseerd en of wil je informatie of een keer een kijkje komen nemen, dan ben je van harte welkom.


Jaar van opening

Wij zijn in 2002 als zorgboerderij gestart.