Zorgboerderij Henricus Hoeve

Wie zijn we?

Wij zijn familie Hoefnagel. Wij hebben een biologisch melkveebedrijf en een zorgboerderij. We dragen zorg op maat voor een goed waarin mens, dier en plant zich thuis voelt.


Het werk

Wij hebben een zorgboerderij met dagbesteding voor volwassenen. Volwassenen die nog graag op de zorgboerderij willen komen zijn dan ook van harte welkom. We kijken hier wat voor u een fijne dagbesteding of dagbehandeling is. Wij kijken niet naar de beperkingen, maar naar de mogelijkheden. Niets moet, veel mag. Werken hoeft niet, men komt hier om te genieten van een landelijke omgeving.

Het belangrijkste doel van de Henricus Hoeve, is dat de mensen op onze zorgboerderij genieten en beleven. Er wordt structuur en luisterend oor aangeboden en er wordt individueel gekeken naar de mensen. Ze genieten van de warme 3-gangen maaltijd en krijgen begeleiding in een natuurlijke omgeving.


En verder ...

Op onze zorgboerderij zijn mensen welkom met een functiebeperking. De bedoeling is om een werk- en leefklimaat te creeŽn, waarin mensen zich gaan thuis voelen op het platteland. Binnen de zorgsector is het prachtig om te zien dat er een combinatie is tussen de zorg en landbouw.
Voor de volwassenen is het erg belangrijk dat ze kunnen genieten op onze zorgboederij. Ze mogen werken, maar moeten genieten!


Jaar van opening

Wij zijn in 1999 als zorgboerderij gestart.