Zorgboerderij Klein Canada

Wie zijn we?

Sandra is de zorgboerin van Klein Canada. Ze woont naast haar ouders op de boerderij. Haar ouders helpen haar in het runnen van de zorgboerderij. Samen willen ze het mooie van de boerderij delen met jeugd, ouderen en mensen van alle leeftijden met een verstandelijke of lichamelijke beperking. En hen een plek bieden waar ze zich prettig en veilig voelen. Sandra helpt hen in de omgang met de dieren. Dat mensen en kinderen om hun emoties gemakkelijker te uiten en een meer rust te vinden. Sandra heeft ruime ervaring en diploma’s in koken en het geven van paardrijles en paardencoaching.


Het werk

Naast ruimte, rust, regelmaat en aandacht voor iedereen, is er op de boerderij veel te doen. Paardrijden, koken, de groentetuin, het verzorgen van dieren, het netjes houden van de boerderij en huishoudelijke klusjes zoals de lunch klaarmaken. Het kan allemaal. Je mag ook gewoon uitrusten of lekker spelen.

Op onze Facebookpagina staat meer over het werk en de dieren van de boerderij. Onder nieuws staat de link naar de pagina. Neem een kijkje en vind onze pagina ook leuk. Dan houden we je op de hoogte van de gebeurtenissen op de boerderij.


Brechje komt graag op Klein Canada

'Hallo, ik ben Brechje en ik ben zeven jaar. Twee keer in de maand logeer ik een nachtje op zorgboerderij Klein Canada. Het is heel erg gezellig op de boerderij en met Sandra doe ik leuke dingen. Elke keer verheug ik me om op de pony Trutje te rijden. Of om met de hond Foxy te spelen. Ik logeer op de boerderij, omdat ik Asperger heb. Op de boerderij is het fijn, want het is daar rustig. Dan wordt het niet zo druk in mijn hoofd. En spelen in het stro is ook heel leuk! Dus, ik kom heel graag op zorgboerderij Klein Canada.'

Groetjes van Brechje


Jaar van opening

Wij zijn in 2002 als zorgboerderij gestart.