Weidezicht

Wie zijn we?

Peter en Annette zijn op het idee gekomen om een zorgboerderij te beginnen, nadat zij met andere zorgboerderijen in contact zijn gekomen. Het enthousiasme van de hulpboeren greep hen aan.
Er zijn contacten gelegd met Stichting De Boei (mensen met een psychiatrische achtergrond, tegenwoordig GGzE) en met Stichting de Plaatse (mensen met een verstandelijke beperking/autisme, tegenwoordig Lunet zorg).
Het is een schapenboerderij gecombineerd met een minicamping. We hebben veel schapen rondlopen. Er zijn nog paarden, pony’s en kleinvee.


Het werk

Samen met jou kijken we graag wat jij wilt doen om jou doelen te behalen, en hoe wij je daarin kunnen ondersteunen. Op dit moment bieden wij onder meer aan:

  • Dierverzorging
  • Onderhoud mini-camping
  • Facilitaire werkzaamheden
  • Tuinieren
  • Een stukje ontspanning

Kom gerust eens kijken!

Op de zorgboerderij is het belangrijk dat we op een gemoedelijke manier met elkaar omgaan zodat er een ontspannen sfeer ontstaat waarin ook jij jezelf zo veel mogelijk kan ontplooien met activiteiten die jij leuk vindt. Jij krijgt de mogelijkheid om zelf te bepalen wat jij fijn vindt om te doen, en ook hoeveel je wilt doen. Natuurlijk is er op tijd een kop koffie met een koekje om uit te rusten en contact te hebben met je mede-bezoekers op de zorgboerderij.

Kom eens een kijkje te nemen op onze zorgboerderij, zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen kijken wat we jou kunnen bieden, wat jou persoonlijke doelen zijn en hoe we je daarbij kunnen helpen. De koffie staat klaar!


Jaar van opening

Wij zijn in 2003 als zorgboerderij gestart.