Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn Dirk-Jan en Martine en in het midden van Nederland staat ons agrarisch bedrijf met koeien voor het vlees. Vier dagen in de week combineren we de werkzaamheden op de boerderij met zorg. Ben je op zoek naar zinvolle dagbesteding, dan kun je bij ons terecht. Met onze ervaring in de zorgsector is het mogelijk om landbouw en zorg te combineren en zo een meerwaarde aan ons bedrijf te geven.

Werk

Je werkt samen op met de boer en/of de boerin en helpt met de werkzaamheden die die dag moeten gebeuren: het voeren van de dieren, mesten, knuffelen en verzorgen, onderhouden van de moestuin en erf en het bewerken van het land.
De kracht van het werken op de boerderij ligt vooral in het gewone. We betrekken de hulpboeren bij het totale bedrijfsgebeuren, ieder naar zijn eigen kunnen en tempo.

Bijzonderheden

Onze zorgboerderij is kleinschalig en we kunnen hierdoor persoonlijke begeleiding bieden. Per individu proberen we de hulpboeren te stimuleren en te activeren: alles kan, maar niks moet.
Ons doel is dat de mensen enthousiast zijn en het leuk vinden om te komen.
Wil je meer weten, bel ons gerust.
Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2001

Aangesloten bij

  • Vereniging Utrechtse Zorgboeren

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl