Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

De Oordhoeve, een boerderij waar Roel en Mincke wonen met hun 3 kinderen: Tom, Bente en Mark. Roel en Mincke hebben beiden veel ervaring opgedaan in de zorg- en hulpverlening. De Oordhoeve is een plek waar we mensen ontmoeten die samen met ons willen genieten of met ons voor de dieren (geiten, schapen, ezels, kippen, konijnen, cavia's, poezen en honden) en de tuinen willen zorgen.

Werk

De mensen die op De Oordhoeve komen kunnen daar verschillende redenen voor hebben. Daarom kun je kiezen of je bv. mee wilt helpen bij het verzorgen van de dieren, mee wilt werken in de tuin of zorgen voor brandhout voor onze leemsteenkachels. Maar je kunt ook kiezen voor ´gewoon´ genieten van de activiteiten op en om het erf of in de gezellige kapschuur/keuken. Er is veel ruimte en mogelijkheid om creatief bezig te zijn (spinnen, weven, handwerken, pottenbakken). De Oordhoeve is zowel voor ouderen als mensen met een beperking een geschikte plek voor dagbesteding: ritme, rust en sfeer...

Bijzonderheden

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op om eens kennis te maken en door te praten wat de mogelijkheden voor uzelf (of uw familielid/client) zijn.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2007

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZIG

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl