Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Sinds 2003 zijn we- Astrid Kamphuis en Hendrik Haaima -begonnen met de kwekerij. Hendrik heeft nog een bedrijf als installateur erbij, maar werkt ook veel mee op de kwekerij. Astrid werkt alleen op de kwekerij en heeft met een diploma SPW altijd het gevoel gehad weer met mensen te willen werken. Na 13 jaar meubels gemaakt te hebben is het goed om weer met mensen te werken. Dit blijkt prima samen te gaan met de kwekerij.

Inmiddels is  Hendrik met zijn bedrijf gestopt, en werkt nu volledig mee op de kwekerij. Steeds meer restaurants vinden ons als levering van hun verse biologische  groenten. We zijn er trots op dit met de groep te maken 

 

"MET ZORG GEKWEEKT "   blijft hoog in t vaandel staan.

Werk

Op de kwekerij is het werk heel divers. Er worden planten en kruiden gekweekt. Die moeten onderhouden en verzorgd worden. Verder hebben we een heel aantal dieren die verzorging en aandacht nodig hebben. Daarnaast is het belangrijk dat we het erf netjes houden en dat het er gezellig uitziet.Er is ook een moestuin die we onderhouden en waar we s'zomers lekker uit eten. Verder is het natuurlijk belangrijk dat we lekker koffie drinken en tussen de middag eten wat het erf te bieden heeft.

Sinds 2010 zijn we gestart met bollen op pot te kweken  , dit geeft ons extra werk in de winter, als t wat rustiger is.

Bijzonderheden

Op onze boerderij kan iedereen zich thuis voelen. Er is genoeg te doen dus ieder kan wel wat doen wat hem/haar aanspreekt. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat we allemaal bezig zijn met de kwekerij. Daarnaast is er ook tijd voor andere dingen zoals de dieren verzorgen , in de moestuin bezig zijn, dingen maken van hout, en er is ruimte voor je eigen inbreng. Kortom iedereen is welkom met ieder zijn eigen unieke inbreng

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2005

Aangesloten bij

  • Stichting Landzijde

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl