Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij, Jorine en Pierre, zijn de eigenaren van ThuisBoerderij PW Zorg. In Wanneperveen bieden wij jongens met een hulpvraag ondersteuning en begeleiding. En hier hebben we inmiddels ruim 20 jaar ervaring mee.

PW Zorg is voortgekomen uit ontevredenheid over hoe de reguliere zorg omging met onze eigen dochter, Randy. In diverse woonprogramma’s zagen dat standaard zorg aan onze niet standaard Randy werd geven. Hierdoor werd het onze overtuiging dat je met zorg en begeleiding op maat iedereen een volwaardig en respectvol bestaan kan bieden.

Onze ThuisBoerderij

PW Zorg is kleinschalige waardoor wij elke bewoner of dag gast de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Onze ambitie is om voor hen elke dag waardevol te laten zijn. Dat kan met standaard klusjes, door iets nieuws te leren of door een nieuw level in een game te bereiken. Dat verschilt van persoon tot persoon net als onze zorg.

Wil je kennismaken of eens komen kijken bij PW Zorg? Neem contact met ons op. Wij ontvangen je graag in onze ThuisBoerderij! 

Werk

De dagbesteding binnen PW Zorg is individueel afgestemd op onze cliënten met als doel een zinvolle en leerzame dag. Met dagbesteding zorgen we voor een regelmatig dagritme voor de bewoners. Daarnaast is er bij gezamenlijke activiteiten contact met andere mensen. Dagbesteding kan bestaan uit het maken van voorwerpen in de houtwerkplaats, verzorgen van de planten en bloemen in de tuin, werk in ons eigen bos en het verzorgen van de dieren.

Bijzonderheden

Impressie van boerderij

Laatst bijgewerkt: 15-09-2020

Gestart in

2014

Aangesloten bij

  • Vereniging Zorgboeren Overijsel

Problematiek of beperking

  • Verstandelijke beperking

Leeftijd

  • Volwassenen

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl