Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Zorgboerderij Ransdalerveld is een combinatie tussen een zoogkoeihouderij, een kleinschalig project voor dagbehandeling en dagverzorging en een boerderijcamping.

Mariëlle werkt als zorgboerin en verzorgende IG op de zorgboerderij. Tevens zijn op de Zorgboerderij haar partner,  een coördinator bezigheden,  3 Verzorgenden IG, een Z- Verpleegkundige en een gastvrouw werkzaam.
In het boerderijwerk worden zij ondersteunt door vrijwilligers, stagiaires, bezoekers, familie en bekenden.

Werk

Afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden wordt er gewerkt bij de dieren, in de moestuin, op het erf of in de werkplaats. 's Ochtends zijn vooral de vrouwelijke bezoekers bezig met het bereiden van de warme middag maaltijd. Regelmatig wordt er ook gebakken voor 's middags bij de koffie.

Bijzonderheden

ZorgBoerderij Ransdalerveld bied naast de gebruikelijke dagverzorging de mogelijkheid tot dagbehandeling psychogeriatrie.

Voorts is het kampeerterrein ook toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking en kunnen zij beschikken over een aangepast toilet en douche.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2004

Aangesloten bij

  • LLTB

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl