Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Recreatieboerderij Slachtehiem in Friesland

Waar u het Friese platteland kunt zien, horen, ruiken en voelen!

Op Recreatieboerderij Slachtehiem komt u om te genieten. Of u nu komt voor onze dagzorg voor ouderen of voor een heerlijke (zorg)vakantie met familie of vrienden. De boerderij beschikt over een 5-sterren groepsaccommodatie met alle comfort voor groepen tot 16 - 18 personen. 


Over ons 

De boerderij wordt gerund door Klaas Bakker  en Lenie Hoitema. Met een team van gediplomeerde mensen, en in het bezit van het Keurmerk Zorgboerderijen, durven wij vol trots te zeggen dat wij op een professionele manier zorg aanbieden. 

Werk

Dagzorg voor ouderen

Dagzorg op Slachtehiem is een bijzondere vorm van zorg, speciaal voor ouderen die te maken hebben die te maken hebben met geestelijke problematiek en/of een lichamelijke beperking. Ouderen die door deze omstandigheden niet meer de alledaagse dingen kunnen doen en daarom behoefte hebben aan meer structuur, motivatie en sociaal contact. Met ondersteuning van professionele begeleiders proberen wij in een huiselijke en gezellige sfeer, samen met andere dagzorggasten, een dag meer betekenis te geven. Dagzorg is bovendien een prettige oplossing om mantelzorgers te ontlasten: zo hebben zij ook een dag zonder zorg. De dagzorg wordt aangeboden van maandag t/m zaterdag.


Vakantie met zorg 

Op Slachtehiem gunnen wij iedereen een heerlijke vakantie en bieden daarom vakantie met zorg aan. U verblijft met familie en/of vrienden in onze gezellige groepsaccommodatie. Genieten van goed gezelschap, prachtige zonsondergangen op het platteland, de dieren en natuur op en rond ons terrein. De groepsaccommodatie van Slachtehiem is rolstoeltoegankelijk en heeft voor mindervalide gasten een ruime personenlift tussen de begane grond (recreatieruimte) en de eerste verdieping (huiskamer en aangepaste hotelkamer). Bovendien zijn op de eerste verdieping de dakramen allemaal op zithoogte, zodat u het prachtige Friese landschap kunt overzien. 

Een van de hotelkamers is aangepast voor mensen die rolstoelgebonden zijn en/of zorg nodig hebben. De kamer is uitgerust met 2 luxe seniorenbedden (met o.a. hoog-laag functie). De kamer is voorzien van alle hulpmiddelen zoals een alarmsysteem en een plafond tillift-systeem naar bed, toilet en bad. 

Uw reisgenoten hoeven geen zware zorghandelingen te doen: deze zorg kan namelijk worden verleend met de collega's van Thuiszorg organisaties in de regio. 


Bijzonderheden

Wij weten dat elke zorgvraag specifiek is. Bent u benieuwd of Slachtehiem ook voor u geschikt is. Neem eens een kijkje op onze site of bel gerust met gastvrouw Lenie Hoitema.

Met vriendelijke groeten,
Klaas en Lenie Bakker - Hoitema
tel: 0517-469108 / 0651836895

e-mail: info@slachtehiem.nl

website: http://www.slachtehiem.nl

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2007

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZINN

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl