Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

In een mooie landelijke omgeving ligt Zorgboerderij Sterrenland. Op het 3 ha. grote tuinbouwbedrijf worden op biologische wijze groenten geteeld. De groenten worden geleverd aan de eigen klantenkring via abonnementen en een bestelsysteem. In de eigen boerderij winkel zijn de groenten van Sterrenland te koop.

Respect voor mens en milieu staan bij Sterrenland voorop. Op Sterrenland mag je jezelf zijn en jezelf ontwikkelen binnen jouw mogelijkheden.

Tom Margry (zorgboer en activeitenbegeleider): 'Op Sterrenland is een een mooie plek ontstaan die ik graag wil delen met anderen. Samen lekker buiten bezig zijn doet me goed.

Toos Rubbens (Zorgboerin, tekentherapeute): 'Creativiteit, de natuur en spirtualiteit zijn mijn inspiratiebronnen. Graag loop ik met mensen mee om hen in hun eigen kracht te brengen'.

Werk

Op Sterrenland kun je terecht voor

*zinvol werk op een echt bedrijf
*rust, regelmaat en gezondheid
*saamhorigheid en gezelligheid
*ritme en structuur in je leven brengen
*de seizoenen, de natuur beleven
*aandacht voor wie je bent

Wij bieden een veilige, gezonde en natuurlijke werkplek, waar mensen hun mogelijkheden gebruiken en indien mogelijk vergroten.

Bijzonderheden

De werkzaamheden op Sterrenland zijn veelzijdig en worden op de persoonlijke mogelijkheden afgestemd. Je kunt meewerken op de tuin (planten, zaaien, wieden, oogsten ) groentepakketten samenstellen, klanten helpen in de boerderijwinkel, kruiden verwerken en helpen bij het onderhoud van het terrein (grasmaaien, snoeien etc). Er zijn geiten, kippen, konijnen en een koetje te verzorgen.  Kinderen kunnen onder begeleiding naar hartelust spelen en werken.

Belangrijk dat je je hier thuis voelt en je kwaliteiten de ruimte krijgen.

Wilt u kijken of Sterenland de juiste plek voor u of uw kind is? Vraag dan een orienterend gesprek aan. Het is mogelijk om  eerst een aantal keren uit te proberen.

Op Sterrenland kunnen de sterren weer gaan stralen!!!!

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2002

Aangesloten bij

  • Vereniging BEZIG

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl