Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn Tiny en Myrna de Wit. In 2004 is Tiny, naast de bestaande melkveehouderij, gestart als zorgboerderij. In 2011 is ook haar schoondochter Myrna met veel enthousiasme gestart met het verlenen van zorg op de boerderij. Naast de melkveehouderij en de zorg, geven we ook rondleidingen aan schoolklassen (educatief) of andere groepen.

Wij vinden het een uitdaging om mensen -jong en oud- te betrekken bij het dagelijks leven op de boerderij;  dicht bij de natuur en genietend van het buitenleven...

Werk

Het werk op onze boerderij is divers:

-het verzorgen en voederen van de vele dieren,

-het schoonmaken van stallen en hokken van de dieren, 

-het verzorgen van de moes- en siertuin.

Ook kleine onderhoudswerkzaamheden en/of schilderklussen aan bv. hekwerken en afscheidingen komen aan bod.

Afhankelijk van het seizoen en het weer werken wij buiten en binnen om het voor eenieder zo aangenaam mogelijk te maken.

Ook ontspanning wordt niet vergeten!

Bijzonderheden

Verder zijn er bij ons ook mogelijkheden voor schoolklassen en andere groepen. Zij kunnen kennis maken met de activiteiten op onze boerderij, bijvoorbeeld over de productie van melk, het waarnemen van weidevogels enz. Ook is er gelegenheid voor ontspanning voor jong en oud.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2004

Aangesloten bij

  • Stichting Landzijde

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl