Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij, Martin en Marijke, hebben samen met een team van 8 begeleiders de leiding over de boerderij. 

We zullen gezamenlijk de dagtaken verzorgen. In tegenstelling tot veel andere zorgboerderijen zijn wij geen boeren die zorg gaan verlenen, maar zorgverleners met een boerderij. 

De begeleiders van de zaterdaggroep hebben jaren ervaring met het werken met jongeren en werken op de zaterdag met de jongerengroep.

Werk

Bij de dagelijks voorkomende werk-zaamheden op de boerderij worden de medewerkers actief betrokken. Hierbij valt te denken aan: het voeden en verzorgen van de dieren, onderhouden van het erf en stallen. Daarnaast is er een recreatieruimte, waar de medewerkers zich bezig houden met binnen-activiteiten zoals: knutselen, koken en bakken. We houden met het plannen van de dagtaken rekening met de mogelijkheden en interesses van de zorgvragers.

Bijzonderheden

Medewerkers begeleiden vanuit een christelijke levensvisie. Mensen, met een beperking, een plek bieden, waar ze zich op hun gemak voelen en waar ze nuttig bezig kunnen zijn. Niet afgezonderd, maar midden in de sociale omgeving. Meegeven EN uitdragen dat niemand zo maar leeft. Iedereen is bijzonder en uniek.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

2008

Aangesloten bij

  • Vereniging Zorgboeren Overijsel

Kwaliteitssysteem

  • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen, Kwaliteit laat je zien

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl