Naar zorgboerderijen

Wie zijn wij

Wij zijn Michel en Julia Broersen Sinds 1998 bestaat onze
zorgboerderij, ook verhuren wij pensionstalling aan paarden en de  schuur is verdeeld in verschillende atelierruimten waar kunstenaars hun werk doen.
Wij werken op de zorgboerderij samen met een groep leuke vrijwilligers die een verschillende zorgachtergrond hebben.
De groep  deelnemers is meestal niet groter dan 9 personen.

Werk

De werkzaamheden/activiteiten op de boerderij zijn heel divers,en zijn afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de deelnemer o.a:verzorging van de dieren en hun stallen,werkzaamheden in de tuin,klusjes in de schuur, onderhoud van het erf, wandelen,spelletjes,creatieve activiteiten,lezen en meebeleven van de sfeer op de boerderij.

Wij begeleiden en verzorgen een dagbesteding op maat voor mensen met dementie met als doel activering,socialisering en/of ontlasting van de mantelzorger in de thuissituatie.

Op de zorgboerderij is het naast de dagbesteding ook mogelijk om activerende of ondersteunende begeleiding met behulp van het paard te krijgen. Kijk voor meer informatie ook op chironcenter van cynthia van der wal

Bijzonderheden

Het uitgangspunt is dat mensen hier een plezierige ontspannen dag beleven,en genieten van het boerenbuitenleven, in een mooie landelijke omgeving met zorg op maat.

Laatst bijgewerkt: 21-02-2020

Gestart in

1998

Aangesloten bij

  • Stichting Landzijde

Klachtenreglement

Download document

Logo KLJZKwaliteit laat je zien

Deze zorgboerderij werkt met het keurmerk Kwaliteit laat je zien. Zie hier de status van de certificering en de jaarverslagen.

www.kljz.nl